Cosuletele cu ciuperci sunt delicioase. Se spala ciupercile si se desprind coditele. Se toaca ceapa si coditele de ciuperci, apoi se amesteca cu pieptul de pasare. Se undeste acest amestec intr-o tigaie cu putin ulei si apa, cca 10 min, pana se evapora toata apa. Se raceste amestecul si se pune oul apoi sarea, piper dupa gust, patrunjel verde tocat.
Se oparesc ciupercile in apa cu sare si imediat se vor umple cu amestecul de tocatura. Se pun palariile intr-o tava si le umplem ca pe niste cosulete cu tocatura. In cosulete se vor pune si ciupercile marinate , se presara cascaval ras. Mai punem in vas putina apa cu ulei si dam tava la cuptor 20-25 de minute.
Scoase din cuptor, calde, se pot servi cu o lingurita de smantana deasupra sau asa cum sunt. Eu nu am mai apucat sa fac poza decat dupa ce au savurat musafirii acest antreu cald. Sigur ca se pot pune 2 cosulete garnitura la o friptura de vita, la o ceafa la gratar. Musafirii mei le-au apreciat si le-au mancat imediat cu multa placere.
Cosuletele cu ciuperci se pot servi inainte de felul principal, sau se poate folosi ca si garnitura la friptura.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe