Aperitive cu ciuperci

Reteta Pateuri cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ciupercile date prin masina de tocat se calesc impreuna cu ceapa si patrunjelul. Se adauga un praf de faina, iar dupa calire piperul, sarea si se ames

ingrediente

   ciuperci 500g
   foietaj crud 300g
   ulei 50 ml
   ceapa 100g
   patrunjel o legatura
   sare un varf de cutit
   piper

mod de preparare

Ciupercile date prin masina de tocat se calesc impreuna cu ceapa si patrunjelul. Se adauga un praf de faina, iar dupa calire piperul, sarea si se amesteca bine.


Din foetajul crud se portioneaza cantitati mici cat nuca care se intind in forma de patratele. Se umplu cu compozitia de ciuperci, se impacheteaza plic, se aseaza pe o tava unsa si se coc in cuptor, la foc potrivit.
Se servesc calde sau reci.
Incearca si Budinca de ciuperci cu paine
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.