1. Se încălzește Airfryer la 200°C.
2. Se porționează aluatul în 16 pătrate de 5x5 cm și se așază câte o lingură de umplutură pe fiecare.
3. Se strâng în formă de triunghi și se umezesc laturile cu puțină apă, apoi acestea se presează ferm, cu o furculiță.
4. Se pun 8 pateuri în sita friteuzei și se ung cu lapte. Se introduce sita în Airfryer și se setează cronometrul la 10 minute. Se coc până când devin aurii.
5. Restul pateurilor se coc în același mod. Se așază apoi pe o farfurie și se servesc.
Umpluturi
• Ricotta și somon - Amestecați 50 g brânză ricotta cu 25 g somon afumat și o lingură de arpagic tocat mărunt.
• Brånză și ceapă verde – Amestecați 75 g brânză rasă (Gouda, Cheddar sau Gruyére) cu un fir de ceapă verde tăiată mărunt.
• Măr și scorțișoară – Amestecați o jumătate de măr tăiat în bucăți mici cu o jumătate de lingură de zahăr, 1 linguriță coajă de portocală rasă și 1 linguriță scorțișoară.
Pateurile cu diferite umpluturi se servesc calde.
Al saselea indiciu din concursul "Aerul este noul ulei" este: philips
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe