Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Tarta cu ceapa si ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Tarta cu ceapa si ciuperci este delicioasa. Pentru aceasta reteta trebuie intai sa pregatiti un aluat de tarta.

detalii rețetă—

Clatite umplute, in sos de marar verde

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:10m 

Clatitele umplute, in sos de marar verde sunt delicioase. Pentru a pregati aceasta reteta de clatite trebuie sa

detalii rețetă—

Vol-au-vent cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Vol-au-vent este un aperitiv festiv foarte aspectuos si gustos. Se poate face cu diferite feluri de umpluturi,

detalii rețetă—

Tartine cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se intinde aluatul de foietaj si se taie in patratele.Se ung formele de tartine cu ulei si se imbraca cu patratele

detalii rețetă—

Ciupercute

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pentru aluat, amesteca faina cu margarina cubulete si apa in care ai pus de la inceput otetul. Framanta repede un

detalii rețetă—

Clatite cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Cerneti faina intr-un castron mai mare, puneti lapte, oua, un varf de cutit cu sare si pregatiti un aluat ca pentru

detalii rețetă—

Tarte cu ciuperci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Puneti la o parte 100 g de faina. Restul turnati-l intr-un castron si adaugati 200 g de unt, otet, sare si putina

detalii rețetă—

Budinca de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Din oua, smantana, maioneza , faina praf de copt se face un aluat ca o smantana groasa. Umplutura: ceapa

detalii rețetă—