Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Ciuperci umplute cu carne de curcan si linte

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 20m 

In orice sezon, mai ales toamna, ciupercile pot deveni un preparat delicios!

detalii rețetă—

Placinta cu ghebe si carne

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 30m 

Ghebele se pot inlocui cu diferite tipuri de ciuperci in functie de preferinte.

detalii rețetă—

Frigarui asortate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Frigarui asortate este ce amai simpla reteta. Alegeti ingredientele care va plac celmai mult: carne, legume sau

detalii rețetă—

Ciuperci umplute cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Dupa ce se toaca toate marunt, se calesc: ceapa cu pieptul de pui, dovlecelul si coditele ciupercilor. Se pune si

detalii rețetă—

Ciuperci umplute

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Ciuperci umplute Toci ceapa si coditele de la ciuperci, razi morcovul pe razatoarea mica. Carnea

detalii rețetă—

Tarta cu carne tocata si ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ajutorul tau zilnic este culinar.ro. Incearca aceasta reteta de tarta si multe alte tarte din categoria aperitive.

detalii rețetă—

Ciuperci cu carne de vita sau porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru ciuperci cu carne de vita sau porc ciupercile se curata si se spala. Cozile de ciuperci se toaca marunt.

detalii rețetă—

Ciuperci cu carne de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru ciuperci cu carne de pasare ciupercile proaspete se curata si se spala. Cozile de ciuperci se toaca marunt.

detalii rețetă—

Aperitiv cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru a pregati reteta aperitiv cu ciuperci nevoie de ciuperci, ceapa, usturoi, ardei, sunca, cascaval, paine,

detalii rețetă—

Ciupercute in sos alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ciupercutele in sos alb se prepara cu lapte. Ingredientele pentru reteta sunt: ciuperci, ceapa, carne.

detalii rețetă—

Ciuperci umplute cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Dupa ce se toaca toate marunt, se calesc: ceapa cu pieptul de pui; dovlecelul si coditele ciupercilor. Se

detalii rețetă—

Pasta de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Alegeti ciuperci tinere, proaspete si albe, spalati-le sub jet de apa rece, lasati-le sa se zvante si treceti-le

detalii rețetă—

Ciuperci pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Alegeti ciuperci albe, frumoase, cu palarii mai mari si cu carnea groasa. Detasati-le piciorusele,

detalii rețetă—

Ciuperci umplute cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Alegem ciuperci albe cu palaria adinca, se spala in niai multe ape, trecand cu mina usor peste lamele, se scot

detalii rețetă—