Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Se toaca coditele ciupercilor cu ceapa si usturoiul, apoi se pun la calit in 3 linguri ulei de sesam sau
detalii rețetă—Intr-un castron se amesteca faina cernuta cu praful de copt, sarea si parmezanul ras. Intr-un alt vas se bat ouale,
detalii rețetă—Aceasta reteta este foarte delicioasa. Daca vrei sa pregatesti ciuperci umplute cu branza si marar, ai nevoie de
detalii rețetă—Feliile de paine se prajesc, se parfumeaza cu usturoiul apoi deasupra se pune parmezan ras si se stropeste cu ulei
detalii rețetă—
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe