Salata de vinete este un aperitiv foarte cunoscut si apreciat. Poti sa o prepari cu ceapa sau usturoi, cu maioneza sau fara, dar poti sa incerci si varianta de salata de vinete cu rodie.
Salata de vinete este un aperitiv foarte apreciat si gustos. Pentru aceasta reteta de bruschete procedezi in felul urmator:
1. Coace vinetele pe foc mic, pe gratar sau pe o plita de metal pe aragaz. Curata-le de coaja si pune-le intr-un vas potrivit pentru blender, preferabil de metal. Stropeste cu putin suc de lamaie ca sa nu se oxideze.
2. Adauga 4 linguri de ulei de masline, ceapa taiata in 4 si sare dupa gust, dupa care mixeaza pana cand se omogenizeaza tot amestecul.
3. Prajeste feliile de paine, unge-le cu ulei de masline, adauga salata de vinete si cateva seminte de rodie pe fiecare felie.
Serveste bruschetele cu salata de vinete si rodii proaspete. Este un aperitiv cu vinete ce merge pentru orice ocazie.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii