- Se bat cele 4 oua - Peste ele se adauga feliute mici de sunca de Praga sau orice alt fel de sunca slaba, neafumata (mie nu mi-a palcut cum a iesit c
- Se bat cele 4 oua
- Peste ele se adauga feliute mici de sunca de Praga sau orice alt fel de sunca slaba, neafumata (mie nu mi-a palcut cum a iesit cand am pus sunca afumata..dar depinde de gusturi).
- Cele 4 felii de paine le rupem bucatele mici, cubulete
- Adaugam feliile de paine peste ouale cu sunca si se amesteca bine ca sa se imbibe painea de oua
- Se maruntesc verdeturile (ceapa si usturiul se curata bine, se foloseste atat partea alba cat si cea verde).Verdeturile sunt maruntite la robot.
- Adugam verdeata tocata peste compozitia initiala de oua, sunca si paine
- La final incorporam si spanacul fiert si maruntit cat mai fin posibil
- Nu uitati de sare
- Se poate adauga si ceva condiment de drob, daca aveti
- Se pune compozitia intr-un vas termorezistent sau o cratita cu fund dublu, si se bate deasupra inca un ou si se presara cascaval ras.
- Se da vasul la cuptor penstru 20-30 de minute, aveti grija sa nu se arda cascavalul
Pofta buna!
Reteta propusa de ruxij.
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvingsa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaDupa munca de hei-rup merge ceva satios,facut ochiometric si devorat intr-o clipita.....
Amestecate, ca la tara, branzeturi si alteleIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii