Aperitive cu legume

Reteta Budinca de dovlecei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ushordegatit postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Budinca de dovlecei este o reteta aperitiv delicioasa. Ingredientele pentru reteta sunt: dovlecei, branza de vaci, oua.

ingrediente

   4 dovlecei
   500 g branza de vaci
   4 oua
   6 linguri de faina si orez
   1 legatura de patrunjel
   4 linguri de smantana
   3 linguri de pesmet
   1 lingura cu ulei
   4 rosii mici
   sare si piper

mod de preparare

Budinca de dovlecei se prepara astfel: curatma dovlecii si ii dam prin razatoare, punem peste ei branza, orezul spalat, faina, verdeata si smantana. Amestecam, batem si ouala, tocam verdeata si le punem peste dovlecei. Punem si ulei, dam gust cu sare si piper. Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina turnam compozitia. Din loc in loc infingem cateo rosie. Presaram pesmetul si punem tava in aragaz pentru 45 de minute.


Alte retete cu dovlecei recomandate:

Incearca si Rosii umplute cu conopida
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de dovlecei" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.