Aperitive cu legume

Reteta Chifle umplute cu spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Alegem spanacul, se spala in mai multe ape, apoi se pune in apa care clocoteste si se tine pe foc 10 minute. Il scoatem, se toaca marunt, se pune in c

ingrediente

   6 chifle proaspete
   1/2 kg spanac
   2 linguri de unt
   1 lingurita de faina
   1 cana de
   1/2 lamiie
   100 g brinza sarata sau cascaval
   sare

mod de preparare

Alegem spanacul, se spala in mai multe ape, apoi se pune in apa care clocoteste si se tine pe foc 10 minute. Il scoatem, se toaca marunt, se pune in cratita emailata, cu o lingura de unt, sare si un sos facut din faina si


patru linguri de . Se scade pe foc mic pina cind spanacul este bine legat.


Chiflele se taie la un capat, se scoate miezul, se inmoaie in si se umplu cu spanac. Se unge o forma cu o lingura de unt, se asaza in ea chiflele la distanta unele de altele, apoi se tin in cuptorul incins, o jumatate de ora.


Peste chifle se rade cascaval inainte de a le introduce in


cuptor.
Se servesc calde.





Alte retete cu spanac





Mancare cu spanac


Salata de spanac
Incearca si Clatite cu crema de branza si ardei copt
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute cu spanac" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.