Aperitive cu legume

Reteta Chiftele cu spanac si cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
Dubrovnik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se rad cartofii pe razatoarea mica si se amesteca cu celelalte ingrediente, cu spanacul, branza, ceapa, sarea, piperul.
Spanacul se pune crud si tocat

ingrediente

   2 cartofi mari si fierti in coaja
   2 oua
   faina
   orice fel de branza
   spanac
   ceapa
   sare
   piper
   pesmet

mod de preparare

Se rad cartofii pe razatoarea mica si se amesteca cu celelalte ingrediente, cu spanacul, branza, ceapa, sarea, piperul.


Spanacul se pune crud si tocat marunt.


Daca folositi spanac congelat, fiti atenti ca lasa putin mai multa apa si probabil la inchegare trebuie sa puneti mai multa faina.


Formeaza chiftele pe care sa le treci prin ou si pesmet si le prajesti in ulei.
Pofta buna!





Alte retete cu spanac gasiti aici:
Chiftelute din spanac
Chiftele din sunca,


Chiftele cu carne,


Kofta, chiftele arabesti cu sos,


Chiftelute
Incearca si Ardei umpluti cu telemea si legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu spanac si cartofi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.