Dovleceii se curata si se dau prin razatoarea cu ochiuri mari. Trebuie storsi foarte bine de apa pe care o lasa apoi ii punem intr-un castron in
mod de preparare
Dovleceii se curata si se dau prin razatoarea cu ochiuri mari. Trebuie storsi foarte bine de apa pe care o lasa apoi ii punem intr-un castron incapator. Se curata usturoiul, il se piseaza apoi se freaca cu sare si putin ulei. Spalam si tocam marunt mararul si patrunjelul. Batem bine cele doua oua. Taiem ceapa marunt. Adaugam in castronul cu
dovlecei ouale, usturoiul, ceapa, verdeata, sare, piper si boia. Amestecam bine si punem faina( si amestecam iara) pana se formeaza o compozitie care cade, mai greu, de pe lingura. Punem intr-o tigaie ulei la incins. Luam cu lingura din compozitie si punem in uleiul incins bine. Prajim bine pe ambele parti. Scoatem cu o spumiera chiftelele si le asezam pe un platou unde am pus hartie absorbanta.
Sursa acestei retete este blogul culinar retetedemancaruri
Alte retete culinare recomandate:
Incearca si Tarte cu legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de dovlecei" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe