Aperitive cu legume

Reteta Chiftele din legume umplute cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
Pica postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Kefta – chiftele marocane (reteta video)"
 
>
Se dau pe razatoare cartofii, morcovul si pastarnacul, apoi se scurg bine de zeama. Se pun intr-un bol si se adauga peste ele: ou, sare, piper, boia

ingrediente

   2 cartofi
   1 morcov
   1 pastarnac
   patrunjel
   ou
   marar
   2-3 catei de usturoi
   pesmet
   faina
   sare
   piper
   boia
   branza

mod de preparare




Se dau pe razatoare cartofii, morcovul si pastarnacul, apoi se scurg bine de zeama. Se pun intr-un bol si se adauga peste ele: ou, sare, piper, boia dulce si iute dupa gust, usturoiul pisat, 2-3 linguri pesmet, marar si patrunjel tocate marunt. Se amesteca bine apoi, cu mainile ude se formeaza batoanele in mijlocul carora se pune cate o bucata de branza. Se dau prin faina, ou batut cu sare si piper si apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc bine pe toate partile.
Se pot servi atat calde cat si reci.


Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights


Alte retete recomandate:
Incearca si Torta Pasqualina,Tarta festiva cu spanac
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din legume umplute cu branza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.