Aperitive cu legume

Reteta Chiftelute de fasole

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
culinareala postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se fierbe fasolea si se pasireaza.
Se adauga miezul de paine, inmuiat in putin lapte si stors, ceapa tocata marunt si calita, ouale, patrunjelul, toca

ingrediente

   2 kg fasole boabe
   1 felie paine alba (fara coaja)
   2-3 oua
   ceapa
   100 ml ulei
   1 legatura de patrunjel verde
   sare si piper

mod de preparare

Se fierbe fasolea si se pasireaza.


Se adauga miezul de paine, inmuiat in putin lapte si stors, ceapa tocata marunt si calita, ouale, patrunjelul, tocat, de asemenea marunt, sare si piper dupa gust.


Din aceasta compozitie se modeleaza chiftele, care se prajesc in ulei incins.
Se servesc cu salata.





Pofta buna!





Alte retete culinare va recomandam aici:


Ciuperci umplute


Zacusca de ciuperci


Rulada cu ciuperci
Incearca si Budinca de conopida
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de fasole" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.