Aperitive cu legume

Reteta Dip de sfecla

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 5m 
admin postat de
Postat pe: 08-01-2016
Adaugă în cartea de bucate

• spalati, curatati si taiati cuburi sfecla rosie
• puneti-o la fiert cu sare si usturoi pentru

ingrediente

2 portii

   sfecla rosie proaspata - 5 buc
   smantana de gatit (vegetala) - 200 ml
   usturoi - 2 catei
   hrean cu smantana la borcan - 1/2 borcan mic
   grisine - 1 pachet
   menta proaspata - 45 frunze
   sare si piper alb dupa gust

mod de preparare


• spalati, curatati si taiati cuburi sfecla rosie
• puneti-o la fiert cu sare si usturoi pentru 2 ore si jumatate 
• scurgeti 80% din apa si mixati-o cu ajutorul blenderului vertical Breville Hand blender, adaugand smantana de gatit, menta, sare si piper dupa gust
• adaugati-o inapoi pe foc si amestecati timp de 2-3 minute
• serviti cu hrean, smantana si grisine.

Pofta buna!
Incearca si Chiftelute de urzici
Daca ti-a placut reteta noastra "Dip de sfecla" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.