Aperitive cu legume

Reteta Fasole verde in aluat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
culinareala postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se prepara un aluat de clatite, inlocuind laptele cu bere,
dupa care se pune deoparte (Aluatul trebuie sa fie mai
consistent decat cel obisnuit.)
Int

ingrediente

   2 kg fasole verde
   6-7 linguri de faina
   7 ou
   1 lingura de ulei
   200 ml bere
   sare si piper

mod de preparare

Se prepara un aluat de clatite, inlocuind laptele cu bere,


dupa care se pune deoparte (Aluatul trebuie sa fie mai


consistent decat cel obisnuit.)


Intre timp, se curata fasolea si se pune la fiert in apa clocotita, in care se poate adauga, dupa preferinta, o ceapa si o felie de lamaie.


Se lasa sa fiarba 15-20 de minute, dupa care se strecoara.


Se pune uleiul la incins intr-o tigaie.


Se toarna fasolea in castronul cu aluatul de clatite, se amesteca usor, apoi se prajeste in tigaie, bucata cu bucata, pe ambele parti, pana cand capata o culoare aurie.
Se servesc fierbinti, simple sau ca garnitura pentru fripturi.





Pofta buna!





Alte mancaruri romanesti va recomandam mai jos:





Mancare de mazare cu carne si sos de rosii


Mancare de mazare cu pui


Supa de mazare
Incearca si Bastonase din cartofi
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde in aluat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.