Am facut un aluat din 1 cana de tarate, 1 cana de faina integrala, 1 cana de apa in care am dizolvat drojdia si sarea. Am intins aluatul in foi subti
Am facut un aluat din 1 cana de tarate, 1 cana de faina integrala, 1 cana de apa in care am dizolvat drojdia si sarea. Am intins aluatul in foi subtiri si am facut forme ca pentru fursecuri obisnuite. Am acoperit formele si le-am ornat cu bucatele mici de ardei rosu si verde. Fiecare tava a stat la cuptor 10 minute la180 grade.
Le-am servit si calde si reci cu sos de rosii cu busuioc sau fara, dupa preferinte.
Alte retete recomandate:
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataCiorbita de ''verisoare'' dulci cu legume pline de vitamine,intareste sistemul imunitar ( sper ca am zis un adevar,ramane de...
Ciorbita de perisoare cu amestec de legumeIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii