Acest aperitiv are dulceata legumelor de toamna si un usor gust intepator si aromat al ghimbirului iar combinate, rezulta un preparat de poveste!!
In tigaie cu ulei se caleste ceapa taiata juluien, se adauga ardeii curatati, spalati si taiati fasii, ciupercile curatate daca e nevoie, apoi taiate marunt, se amesteca, iar dupa ce a scazut apa din ciuperci, se adauga dovleacul ras fin si ghimbirul. Se lasa pe foc, amestecand din cand in cand 10-15 min, apoi se da deoparte sa se raceasca. Se incorporeaza, dupa ce s-a racit, ouale batute, cascavalul, faina, sare si piper, iar dupa omogenizare, se rastoarna in forma de guguluf unsa cu ulei si tapetata cu faina, iar la cuptor va sta 45 min, la foc mediu. Dupa ce s-a copt, se trece cu un cutit subtire in jurul gugulufului, apoi se rastoarna pe un platou, iar dupa ce s-a racit, se taie, se pune pe farfurie si se serveste simplu sau cu salata.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii