Aperitive cu legume

Reteta Gulii umplute

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Curatati guliile si scoateti miezul cu o lingurita. Fierbeti-le
apoi in apa cu sare, dar nu de tot. Fierbeti carnea, strecurati-o si pastrati zeama.

ingrediente

   8 gulii
   200 g carne de vitel
   50 g unt
   1 ceapa mare
   50g zahar
   2 linguri rasé faina
   1 lingura suc de lamaie
   1 leg. patrunjel verde
   sare
   piper

mod de preparare

Curatati guliile si scoateti miezul cu o lingurita. Fierbeti-le


apoi in apa cu sare, dar nu de tot. Fierbeti carnea, strecurati-o si pastrati zeama.


Prajim in unt ceapa tocata marunt, adaugati faina si apoi zeama in care a fiert carnea, pentru a obtine un sos.


Lasati-l sa fiarba pana cand se ingroasa bine. Adaugati in


acest sos carnea fiarta si tocata, patrunjelul verde tocat, zeama de lamaie, sare si piper, dupa gust. Amestecati ingredientele si umpleti cu acest amestec guliile. Puneti-le intr-o tava unsa, turnati in tava putina zeama in care a fiert carnea si tineti-le la cuptor pana cand apa scade si kalerabele sunt fierte bine.
Incearca si Ardei umpluti cu legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulii umplute" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.