Kimchi este o specialitate coreeana foarte populara in lumea intreaga. Este de fapt reteta coreeana de varza murata.
Kimchi este o specialitate coreeana foarte populara in lumea intreaga. Este de fapt reteta coreeana de varza murata.
Legumele curatate si taiate bucati mari se pun intr-un vas si se sareaza. vasul acoperit se lasa asa peste nopate, astfel ca legumele se vor inmuia. A doua zi se taie peste legumele ceapa verde si usturoiul pisat. Se pune in acest moment si pasta de ardei iute, boiaua, sosul de peste si ghimbirul ras.
Se pune totul intr-un borcan inchis si se lasa la temperatura camerei peste zi ca sa fermenteze putin.
Kimchi se mananca ca atare sau se foloseste la mancaruri cu carne.
La aceasta reteta un tocator de bambus de la Kitchen Shop mi-ar fi fost tare util.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeHranitor si dietetic!!!
Supa crema de legume si ardei coptO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneSuntem în Săptămâna Albă, avem dezlegare la ouă și la produse lactate, așa că pentru Lăsata Secului de...
Aperitiv tort, cu oua si lactateIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii