Kimchi este o specialitate coreeana foarte populara in lumea intreaga. Este de fapt reteta coreeana de varza murata.
Kimchi este o specialitate coreeana foarte populara in lumea intreaga. Este de fapt reteta coreeana de varza murata.
Legumele curatate si taiate bucati mari se pun intr-un vas si se sareaza. vasul acoperit se lasa asa peste nopate, astfel ca legumele se vor inmuia. A doua zi se taie peste legumele ceapa verde si usturoiul pisat. Se pune in acest moment si pasta de ardei iute, boiaua, sosul de peste si ghimbirul ras.
Se pune totul intr-un borcan inchis si se lasa la temperatura camerei peste zi ca sa fermenteze putin.
Kimchi se mananca ca atare sau se foloseste la mancaruri cu carne.
La aceasta reteta un tocator de bambus de la Kitchen Shop mi-ar fi fost tare util.
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de postAcest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiRulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii