Aperitive cu legume

Reteta Kolokithopitta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
cartederetete.ro postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Kolokithopitta este un aperitiv sau mic dejun delicios din dovlecel. Se da dovleacul pe razatoare, eu il dau cu tot cu coaja, se presare sare si se lasa intr-o strecuratoare.

ingrediente

   1/2 kg dovlecei
   1 ceapa medie
   data pe razatoare
   150 gr branza feta
   sfaramata
   4 linguri pesmet
   1 lingura patrunjel verde
   tocat marunt
   1 lingura menta
   tocata
   3 oua
   ulei ptr prajit (depinde cum il prajesti)
   sare
   piper

mod de preparare

Kolokithopitta este un aperitiv sau mic dejun delicios din dovlecel. Se da dovleacul pe razatoare, eu il dau cu tot cu coaja, se presare sare si se lasa intr-o strecuratoare.
Bate ouale usor si amesteca cu toate ingredientele cu exceptia dovleacului ras.
Se scurge dovlecelul ras de zeama si se adauga la mixtura.
Se prajeste in uleiul incins, eu le prajesc in tava la cuptor.
Se aseaza pe prosoape de bucatarie absorbante.


Kolokithopitta se serveste cald sau rece.



Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

Incearca si Chiftele din ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Kolokithopitta" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.