Aperitive cu legume

Reteta Medalion de vinete

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Am taiat vinetele felii,fara a le curat de coaja.
Le-am sarat, piperat si le-am lasat pe servetele sa transpire.
Am pregatit ingredientele pentru pane

ingrediente

   o vanata mare sau 2 mai mici-aprox 400 g
   2 oua
   faina
   pesmet
   200g mozarella sau orice branza care se topeste frumos la cuptor
   rosii sau pulpa se rosii depelate
   sare
   piper
   busuioc
   ulei de masline
   ulei pentru prajit

mod de preparare

Am taiat vinetele felii,fara a le curat de coaja. Le-am sarat, piperat si le-am lasat pe servetele sa transpire. Am pregatit ingredientele pentru pane Am imbracat vinetele in rochite si le-am bronzat in ulei, pe ambele fete. Am pregatit vasul. L-am uns cu putin ulei si apoi am asezat vinetele. Pe fiecare medalion se pune o bucata de mozarella, o rosie sau rosii cuburi depelate. Parfumati medalioanele cu frunzulite de busuioc, sare, piper si cativa stropi de ulei de masline. Dupa 15- 20 de minute sunt gata.


Se serveste cald.
Reteta Medalion de vinete a fost propusa de piscotel pe forum culinar.ro

Incearca si Mamaliga de cartofi
Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de vinete" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.