Aperitive cu legume

Reteta Pasta de conopida

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
S_tana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Conopida se toaca marunt dupa ce a fost fiarta.
Ceapa se pune la calit in ulei pentru cateva minute la foc mic.Trebuie sa se moaie putin. Se face o m

ingrediente

   1 conopida micuta sau jumatate de conopida mai mare
   fiarta
   1ceapa mare
   1catel usturoi
   ulei
   mustar
   un galbenus crud si unul fiert pentru maioneza
   optional cateva rosii pentru a fi umplute cu pasta

mod de preparare

Conopida se toaca marunt dupa ce a fost fiarta.
Ceapa se pune la calit in ulei pentru cateva minute la foc mic.Trebuie sa se moaie putin. Se face o maioneza clasica din galbenusul crud,cel fiert si putin mustar. Se adauga in maioneza ceapa calita si racita,stoarsa de ulei,ustuoiul pisat si la final se pune conopida tocata fin.
Rosiile se curata de miez dupa ce le-a fost taiat un capacel si se presara cu sare. Se umplu cu compozitia.
Se serveste rece pe paine sau ca aperitiv;rosiile umplute cu aceasta compozitie.
Incearca si Chec cu dovleac servit cu inghetata
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de conopida" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite