Aperitive cu legume

Reteta Rosii „acordeon

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
culinareala postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Rosiile se taie rondele subtiri, fara ca acestea sa fie, insa,
preparate complet.
Se aseaza intre ele cate o feliuta de ou fiert se servesc cu maione

ingrediente

   4 rosii
   4 oua fierte tari
   250 ml maioneza

mod de preparare

Rosiile se taie rondele subtiri, fara ca acestea sa fie, insa,


preparate complet.


Se aseaza intre ele cate o feliuta de ou fiert se servesc cu maioneza.


Maioneza se poate inlocui cu un sos preparat astfel: se


amestec un catel de usturoi pisat cu o felie de paine inmuiata in si stoarsa, dupa care se incorporeaza,


treptat, 10 ml de ulei.


Se potriveste de sare si piper, iar la sfarsit se adauga o


lingurita de otet si una de cimbru tocat.
Pofta buna!





Alte retete culinare cu rosii:


Supa de rosii cu galuste


Ciorba de rosii
Incearca si Salata de beouf
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii „acordeon"" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.