Aperitive cu legume

Reteta Rosii portugheze

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
culinareala postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie un capacel fiecarei rosii, in partea dinspre peduncul, se scobesc si se presara cu putina sare.
Se pune orezul la fiert in circa 5 pahare de a

ingrediente

   4 rosii
   4 linguri de orez
   2 ardei grasi
   2 linguri de maioneza picanta
   1 capatana de salata verde
   2 oua fierte tari

mod de preparare

Se taie un capacel fiecarei rosii, in partea dinspre peduncul, se scobesc si se presara cu putina sare.


Se pune orezul la fiert in circa 5 pahare de apa.


Apoi se strecoara si se amesteca bine cu maioneza si cu ardeii copti, curatati si taiati marunt.


Se umplu rosiile cu aceasta compozitie si se asaza pe un platou tapetat cu frunze de salata.


Se orneaza cu ou fiert.
Pofta buna!





Alte retete culinare cu rosii:


Supa de rosii cu galuste


Ciorba de rosii
Incearca si Salata de boeuf cu carne de vita
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii portugheze" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.