Se amesteca bine spanacul cu ouale adaugate pe rand. Se adauga sare si piper apo si faina si se amesteca pana se omogenizeaza bine. Se tapeteaza o tav
Se amesteca bine spanacul cu ouale adaugate pe rand. Se adauga sare si piper apo si faina si se amesteca pana se omogenizeaza bine.
Se tapeteaza o tava (33x23 cm) cu hartie de copt si se toarna compozitia. Se da la cuptorul preincalzit la 190 gradeC pentru 15 minute.
Se rastoarna aluatul pe un prosop de bucatarie usor umezit cu apa si se ruleaza usor.
Se lasa asa pana se raceste complet aluatul.
Se freaca crema de branza cu sare si piper.
Se adauga si cubuletele de ardei gras si se omogenizeaza si cu uleiul de masline.
Se desface cu grija alutul si se intinde umplutura.
Se ruleaza la loc cu grija.
Rulada se da la rece pana se taie si se serveste.
Reteta Rulada de spanac cu crema de branza si ardei rosu a fost propusa de aliza
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePrima oara cand am vazut reteta asta a fost la cei de la Crama Haiducilor. Mi-a placut ideea tare mult si am zis ca este o...
Sarmale in dovleacIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii