Salata de beouf este o salata clasica pentru sezonul rece si este ideala pentru mesele festive.
Mod de preparare:
Se spala si se curata legumele. Se fierb morcovii, separat, cartofii se fierb in coaja. Tot separat, se fierb doua oua. Carnea se va fierbe si ea separat.
Dupa ce au fiert legumele, acestea se taie in cubulete, inclusiv albusurile de la cele doua oua fierte.
Se procedeaza asa si restul de ingrediente care au fiert. Muraturile se taie si ele in cubulete. Ingredientele se amesteca bine, se presara sare si iar se amesteca.
Separat, se face maioneza din 2 galbenusuri de ou fierte tare si 1 lingurita de mustar, un praf de sare si un galbenus crud. Se amesteca bine. Se adauga, treptat, ulei pana la omogenizare. Albsurile de ou se toaca si se adauga in salata boeuf.
Se amesteca o parte din maioneza obtinuta cu salata boeuf, iar restul, un pic, se pastreaza pentru decor.
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro
Salata boeuf se serveste rece.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeUn aperitiv delicios, se poate servi cald sau rece, potrivit in orice moment!
Rulouri cu ciuperciTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosAre un gust nemaipomenit....am venit si cu reteta, dupa multe amanari :))) Spunea Gaby ,,intai ne-a povestit de ea, apoi ne-a...
Chec cu nuca si aroma de portocaleIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii