Aperitive cu legume

Reteta Sparanghel fiert cu sos alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se socotesc circa 8-10 fire de sparanghel pentru o portie. Se taie capatul fibros si se leaga manunchi, cate 8-10 fire.
Acestea se fierb in apa clocot

ingrediente

   300 g sparanghel
   30 gr unt
   40 gr faina
   500 ml lapte
   100 gr cascaval
   2 galbenusuri
   o lingura mustar iute

mod de preparare

Se socotesc circa 8-10 fire de sparanghel pentru o portie. Se taie capatul fibros si se leaga manunchi, cate 8-10 fire.


Acestea se fierb in apa clocotita, cu sare, timp de circa 20


de minute. Apoi se scurg, se desfac din manunchi si se asaza pe un platou.


Se servesc cu sos alb.


Dupa preferinta, se poate prepara si un sos picant,


adaugandu-se la sosul alb 2 galbenusuri si o lingura de mustar iute.
Sparanghelul se poate servi si cu pesmet fin, rumenit in unt.





Va recomandam si alte retete lacto-vegetariene:


Urzici scazute


Urzici


Conopida cu mazare
Incearca si Budinca de vinete
Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel fiert cu sos alb" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.