Aperitive cu legume

Reteta Sufleu dc conopida cu sunca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
mimmi postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Frecam bine galbenusuri cu untul, se adauga sunca taiata cubulete mici, smantana, faina si branza rasa. Conopida se fierbe, se scurge bine, se sfarima

ingrediente

   4 galbenusuri
   100 g unt
   100 g sunca
   4 linguri smantana
   2 linguri faina
   100 g par­mezan sau svaiter
   1/2 kg conopida fiarta

mod de preparare

Frecam bine galbenusuri cu untul, se adauga sunca taiata cubulete mici, smantana, faina si branza rasa. Conopida se fierbe, se scurge bine, se sfarima cu lingura si se amesteca cu pasta de sunca si brinza rasa, cu sare, iar la urma cu albusurile batute spuma, ameste­cind usor, de jos in sus. Se unge cu unt un vas de sticla incasabila, se toarna compozitia in el, se introduce in cuptorul fierbinte, opoi se face focul mai mic.
Cand sufleul este copt, se serveste imediat.


Alte retete recomandate:


Zacusca de ciuperci


Zacusca


Supa de galuste
Incearca si Vinete cu maioneza
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu dc conopida cu sunca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.