Aperitive cu legume

Reteta Sufleu de conopida

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
mimmi postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Fiebem conopida intreaga. Intr-o tigaie punem unt si il lasam pe foc pana se topeste. Se adauga faina si se amesteca bine pana se incorporeaza faina i

ingrediente

   1 conopida
   3 linguri faina
   100 g unt
   4 oua
   2 1/2 pahare lapte
   1 praf de sare
   200 g cascaval

mod de preparare

Fiebem conopida intreaga. Intr-o tigaie punem unt si il lasam pe foc pana se topeste. Se adauga faina si se amesteca bine pana se incorporeaza faina in unt, apoi se toarna treptat laptele, amestecand pana se obtine o ciulama buna. Se ia sosul de pe foc, se amesteca cu cascavalul ras pe razatoarea mica si se lasa sa se raceasca, apoi se adauga sare, se introduc pe rand galbenusurile si se amesteca usor cu albusurile batute spuma tare. Se unge un vas cu unt, se pune conopida intreaga, iar deasupra se toarna compozitia preparata inainte si se pune la cuptor sa se coaca.
Se serveste imediat ce este gata.


Alte retete culinare recomandate:


Ciuperci umplute


Ciorba radauteana


Ardei umpluti
Incearca si Rosti din pastarnac si morcovi
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.