Aperitive cu legume

Reteta Sufleu de dovlecei

portii reteta 15 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 45m 
Trifa Daliana postat de
Postat pe: 11-10-2018
Adaugă în cartea de bucate
Delicioasa si rapida

ingrediente

15 portii

   1 buc dovlecel ( 600 grame)
   300 gr branza telemea
   150 grame faina
   60 ml ulei
   5 oua
   1 morcov
   1 bucata ceapa
   1/2 ardei rosu
   1 legatura de marar verde
   1 legatura de ceapa verde (frunzele doar)
   1 lingurita praf de copt

mod de preparare

Dovleacul se spala si se rade pe razatoarea mare. La fel si ceapa, si se lasa jumatate de ora sa stea la inmuiat cu sare.
In alt bol se rade si branza telemea, peste care se adauga ardeiul taiat subtire cubulete sau julien dupa preferinte. Se pune si mararul taiat marunt si frunzele de la ceapa verde.
In alt bol se sparg ouale si se bat putin cu telul cat sa se desfaca albusul de galbenus. Peste oua se pune dovleacul si ceapa stoarse de zeama, se adauga apoi branza si restul ingredientelor. Se amesteca sa se omogenizeze.
Se cerne faina peste compozitie amestecand usor. La final se adauga si praful de copt.
Compozitia se pune in tava unsa si tapetata la copt pentru 30 de minute in cuptorul preincalzit la 150 grade celsius.
Incearca si Inele de ardei umpluti
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de dovlecei" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.