Aperitive cu legume

Reteta Sufleu de dovlecei cu branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
In prima faza radem dovleceii de coaja, apoi ii spalam. Incepem sa ii taiem bucatele si ii punem la inabusit, impreuna cu verdeata tocata, in putina a

ingrediente

   3-4 dovlecei
   patrunjel si marar verde
   1 cescuta lapte
   250 g branza de vaci
   1 lingura unt
   3 oua

mod de preparare

In prima faza radem dovleceii de coaja, apoi ii spalam. Incepem sa ii taiem bucatele si ii punem la inabusit, impreuna cu verdeata tocata, in putina apa, pe foc mic. Cand sunt fierti, se strecoara, se trec prin sita si se amesteca cu putin lapte si se pun pe foc sa scada apa pe care o mai contin. Se amesteca pana devin o pasta. Se adauga branza de vaci, sare si galbenusurile, se amesteca bine, apoi se introduc albusurile batute spuma tare, amestecind usor.


Se unge o forma cu unt, se toarna compozitia in ea si se introduce in cuptor sa se coaca. Nu se deschide cuptorul 20 minute.
Se serveste imediat ce este gata.


Alte retete culinate recomandate:


Varza murata


Supa de galuste


Ciuperci la cuptor
Incearca si Baba Ghanouj (Pasta de vinete cu piure de susan)
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de dovlecei cu branza de vaci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.