Aperitive cu legume

Reteta Telina a la grec

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se curata telina si se taie felii rotunde, care se prajesc pe rand in ulei. In uleiul ramas se caleste si ceapa maruntita. Se adauga apoi faina si se

ingrediente

   600 gr telina
   200 gr ceapa
   300 gr arpagic
   150 gr mazare
   2 legaturi verdeata
   100 ml ulei
   1 lingura faina
   100 gr masline
   sare
   piper
   zeama de lamaie

mod de preparare

Se curata telina si se taie felii rotunde, care se prajesc pe rand in ulei. In uleiul ramas se caleste si ceapa maruntita. Se adauga apoi faina si se stinge cu apa. Se potriveste totul la gust de sare si piper, se adauga feliile de telina, arpagicul inabusit, maslinele oparite, mazarea fiarta, mararul tocat si se lasa totul la fiert 30 de minute. Se adauga dupa gust, zeama de lamaie.
Se serveste rece, presarata cu marar tocat marunt.



Alte aperitive:



Chiftele Piftie de curcan Ciuperci la cuptor
Incearca si Timbale de fasole si spuma de sunca
Daca ti-a placut reteta noastra "Telina a la grec" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.