Aperitive cu legume

Reteta Telina cu branza de vaci si telemea de oaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Telina se spala si se curata de frunze.
Se amesteca bine cele doua sortimente de branza si smantana si se pune piper si sare dupa gust.
Se acopera j

ingrediente

   8 teline mari
   100 g branza de vaci
   20 g telemea de oaie
   2 linguri de smantana
   8 felii subtiri de jambon
   cateva frunze de salata verde
   sare
   piper

mod de preparare

Telina se spala si se curata de frunze.


Se amesteca bine cele doua sortimente de branza si smantana si se pune piper si sare dupa gust.


Se acopera jumatate din fiecare telina cu acest amestec. Apoi, se infasoara cate o felie foarte fina de jambon in jurul fiecarei radacini, peste stratul de branza.
Pe un platou, se asaza frunzele de salata, spalate bine si scurse, peste care se pun radacinile de telina.


Se pastreaza la frigider pana in momentul servirii.
Pofta buna!





Va recomandam si alte retete de aperitive:


Placinta cu sunca


Conopida cu maioneza


Rulada de omleta cu crema de orez
Incearca si Salata de vinete
Daca ti-a placut reteta noastra "Telina cu branza de vaci si telemea de oaie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.