Aperitive cu legume

Reteta Timbale de fasole si spuma de sunca

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 30m 
ani67 postat de
Postat pe: 14-11-2016
Adaugă în cartea de bucate
Un aperitiv delicios si foarte usor de preparat

ingrediente

4 portii

   400 cartofi albi
   200g fasole pastai
   200 g sunca de curcan
   2 linguri de smantana
   50 g unt
   sare
   piper
   4 linguri ulei de masine
   2catei de usturoi
   pentru decor,2 linguri de pasta de masline frecata cu un pic de unt

mod de preparare

Cartofii curatatisispalatise pun la fiert in apa cu sare Sunca se taie cubulete mici apoi se freaca bine cu santana si daca este nevoie se sareaza si pipereaza,dupa gust Se fierbe fasolea pastai in apa cu sare,se scurgesise trece sub jet de apa rece,se scurge bine apoi se mai marunteste cu un cutit,se trage un pic in uleiul de masline si la sfarsit se adauga usturoiul pisat bine. Se scurg cartofii,se paseaza si se freaca cu un pic de unt.Se iau 4 forme metalice(eu nu am si mi-am facut din plastic) fara fund,se asaza pe un platou apoise umple fiecare forma cu compozitiile preparate anterior,asezand intai un strat de piure,apoi unul cu spuma de sunca si ultimul de fasole pastai. Se dau la rece celputin o ora apoi se scot cu grija inelele si se decoreaza cu pasta de masline negre.
Incearca si Broccoli pane
Daca ti-a placut reteta noastra "Timbale de fasole si spuma de sunca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.