Aperitive cu legume

Reteta Vinete malteze

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
Dubrovnik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se spala zarzavaturile, se curata si se taie marunt.
Se incinge uleiul intr-o oala si se calesc zarzavaturile.
Se pun mirodeniile, se condimenteaza cu

ingrediente

   Doua vinete
   4 rosii mari
   O ceapa
   3 catei de usturoi
   3 linguri de marar
   2 l. ceai zahar
   1 lingura oregano
   6 ardei
   1 lingura de masline fara samburi
   4 linguri de ulei
   Sare
   Piper

mod de preparare

Se spala zarzavaturile, se curata si se taie marunt.

Se incinge uleiul intr-o oala si se calesc zarzavaturile.

Se pun mirodeniile, se condimenteaza cu sare, piper.

Se pune capac, se calesc incet pana se inmoaie.

Se adauga apoi marar si masline, se amesteca. Se servesc reci sau calde.
Alte retete recomandate



Zacusca de vinete

Vinete maioneza

Vinete umplute
Incearca si Painici de cartofi cu prune cu scortisoara
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete malteze" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.