Aperitive cu legume

Vinete umplute cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala vinetele, se indeparteaza codita si se cresteaza incomplet in patru. Se fierb in apa cu sare si se scurg bine. Se introduce zarzavatul tocat

ingrediente

   2 buc. vinete mici
   1 buc. ceapa
   1 buc. morcov
   1 buc. ardei gras
   2-3 capatini usturoi
   patrunjel
   marar
   2-3 buc. rosii
   50 gr. untdelemn

mod de preparare

Se spala vinetele, se indeparteaza codita si se cresteaza incomplet in patru. Se fierb in apa cu sare si se scurg bine. Se introduce zarzavatul tocat marunt si fiert inabusit prin despicaturile vinetelor, dupa care se dau la cuptor, acoperite cu untdelemn si cu rosiile curatate de pielita.
Se servesc reci, ca aperitiv sau ca primul fel
Incearca si Vinete umplute
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute cu legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite