Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Tartine cu pasta de ton si lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se scurge bine tonul intr-o sita dupa care se toaca ceapa marunt. Untul moale se freaca cu mixerul, se adauga

detalii rețetă—

Pateu de spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Am mixat bine dovlecelul. Apoi am adaugat avocado si zeama de lamaie. Apiam adaugat spanacul si restul

detalii rețetă—

Torta Pasqualina,Tarta festiva cu spanac

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Torta Pasqualina sau Tarta festiva cu spanac este o reteta delicioasa. Pentru aceasta reteta de tarta cu spanac

detalii rețetă—

Telina cu sos de lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Telina se curata, se taie cubulete, apoi se lasa la fiert inabusit cu putina apa, pana se inmoaie. Se taie subtire

detalii rețetă—

Andive cu maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se spala andivele, apoi se scurg si se taie in lung. Se pun apoi intr-o salatiera, se adauga maioneza, zeama de

detalii rețetă—

Tarta cu legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Framanta faina cu sarea, coaja de lamaie, galbenusurile si untul taiat cubulete. Acopera aluatul cu folie si lasa-l

detalii rețetă—

Painici de cartofi cu prune cu scortisoara

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Fierbem prunele intr-un dl de apa cu mierea, scortisoara si zaharul vanilat. Batem spuma margarina, zaharul, sarea

detalii rețetă—

Crema de praz

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Punem bucatile de praz intr-o cratita. Se stoarce deasupra zeama de lamaie, se adauga untul si putina sare, dupa

detalii rețetă—