Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Salata de vinete

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

salata de vinete este delicioasa. Este o salata ce se serveste ca umplutura in diferite legume sau pur si simplu pe

detalii rețetă—

Pasta de avocado

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Pasta de avocado este un bun aperitiv, pentru ca se poate servi pe cubulete de paine sau in causuri de ou sau

detalii rețetă—

Tartine cu dovleac copt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Tartinele cu dovleac copt se pregatesc foarte repede. Pentru aceste aperitive cu dovleac mai aveti nevoie de

detalii rețetă—

Crostini cu tofu si vinete

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Crostini cu tofu si vinete este o gustare-aperitiv ce se prepara incredibil de usor, este foarte aromata si

detalii rețetă—

Chiftele de linte cu usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Chiftelele de linte pot fi servite in zilele de post. Acestea contin paine, ceapa, condimente, faina, usturoi,

detalii rețetă—

Chiftele din oua si cartofi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Chiftele cu oua sunt gustoase si pot fi consumate alaturi de diferite garnituri. Ingredientele pentru aceasta

detalii rețetă—

Bruschette cu vinete

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Paine se taie felii de 1,5 cm grosime si apoi se prajeste. Se freaca pe o parte cu usturoi si se stropeste cu o

detalii rețetă—

Tarte cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

In timp ce se incinge cuptorul se intinde jumatate din cantitatea de unt pe feliile de paine si se asaza apoi pe

detalii rețetă—

Scordolea de nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se curata nucile de coaja si se trec prin masina. Se inmoaie in apa miez de paine. Se freaca cu putina apa

detalii rețetă—

Ardei umpluti cu vinete

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Ardeii se curata de cotor si seminte. Se coc vinetele, se curata si se lasa la scurs. Apoi se toaca

detalii rețetă—

Chiftelute de fasole

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se fierbe fasolea si se pasireaza. Se adauga miezul de paine, inmuiat in putin lapte si stors, ceapa tocata

detalii rețetă—

Sendvis cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se spala legumele si le taiem rondele. Ungem feliile de paine cu unt punem ingredientele si ornam cu crengute de

detalii rețetă—