Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Chiftele de linte cu usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Chiftelele de linte pot fi servite in zilele de post. Acestea contin paine, ceapa, condimente, faina, usturoi,

detalii rețetă—

Humus reţetă cu muguri de pin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Humus reţetă. Humusul se prepara rapid. Ai nevoie de naut, pasta de susan, usturoi, ulei de masline, muguri de

detalii rețetă—

Tort de clatite cu spanac

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 

Mi-au iesit 6 clatite. Am tocat rosiile, verdeata si ceapa Am pus la calit in ceaunul de la bunica

detalii rețetă—

Rulada Veselie in culori

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

1.Spanacul decongelat si scurs bine se amesteca cu ceapa si verdeata tocate marunt,cu cele 4 galbenusuri,cu

detalii rețetă—

Chiftele de legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru acest aperitiv aveti nevoie de ceapa, usturoi, dovlecei, morcovi, cartofi, varza, ulei, verdeata,

detalii rețetă—

Sufleu de dovlecei cu branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

In prima faza radem dovleceii de coaja, apoi ii spalam. Incepem sa ii taiem bucatele si ii punem la inabusit,

detalii rețetă—

Pateuri cu cartofi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Fierbe cartofii in coaja. Cand sunt gata, curatati-i si pasati-i impreuna cu cele trei oua, condimentele, verdeata

detalii rețetă—

Rosii umplute cu branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se taie un capacel fiecarei rosii, apoi se scobesc cu o lingurita, avand grija sa nu se rupa coaja. Se

detalii rețetă—