Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Pachetele de primavara cu foi de orez

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 5m 

Un gust dulce pikant ne-au cucerit pe deplin, iar faptul ca se lucreaza asa de usor cu foile de orez pe mine m-a

detalii rețetă—

Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 20m 

Un aperitiv delicios!

detalii rețetă—

Chiftelute din orez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

In 3 cesti cu apa se pune la fiert orezul impreuna cu morcovul taiat cuburi  sare, vegeta. Dupa ce s-a fiert

detalii rețetă—

Crema de fasole cu orez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se face un pilaf tare din orez, apoi se da prin masina de tocat sau cel mai bine prin robotul de bucatarie impreuna

detalii rețetă—

Bruschette cu dovlecei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Amestecam ouale cu lapte,sare,piper si verdeturile uscate(fac.). Dam jumatatile de chifle prin oul batut. Le

detalii rețetă—

Chiftelute cu spanac si orez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Chiftelutele cu spanac si orez sunt aperitive sanatoase si delicioase. Se fierbe orezul, spanacul. Se prajeste

detalii rețetă—

Parjoale cu fasole

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se lasa fasolea la inmuiat de pe o zi pe alta, apoi se fierbe si se face din ea un piure fin. Se amesteca cu orezul

detalii rețetă—

Chiftelute cu orez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fierbe orezul, spanacul. Se prajeste ceapa 1 minut si se amesteca impreuna cu orezul si spanacul intr-un

detalii rețetă—

Vinete umplute

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Vinetele se taie pe lungime, se scoate miezul si se sareaza. Fleica de porc taiata in cuburi se frige crocanta.

detalii rețetă—

Telina umpluta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata radacinile de telina de coaja, se spala si se scobesc. Miezul se toaca marunt, se amesteca bine cu

detalii rețetă—

Praz umplut cu orez si carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Alegem fire de praz mai groase, care se taie bucati de 2 cm lungime. Se scoate miezul, pastrandu-se foile din

detalii rețetă—

Praz umplut cu orez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se taie prazul bucati de 5-6 cm lungime, care se oparesc in apa sarata. Dupa ce s-au racit, se scoate fiecare foaie

detalii rețetă—

Rosii portugheze

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se taie un capacel fiecarei rosii, in partea dinspre peduncul, se scobesc si se presara cu putina sare. Se

detalii rețetă—