Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Un gust dulce pikant ne-au cucerit pe deplin, iar faptul ca se lucreaza asa de usor cu foile de orez pe mine m-a
detalii rețetă—In 3 cesti cu apa se pune la fiert orezul impreuna cu morcovul taiat cuburi sare, vegeta. Dupa ce s-a fiert
detalii rețetă—Se face un pilaf tare din orez, apoi se da prin masina de tocat sau cel mai bine prin robotul de bucatarie impreuna
detalii rețetă—Amestecam ouale cu lapte,sare,piper si verdeturile uscate(fac.). Dam jumatatile de chifle prin oul batut. Le
detalii rețetă—Fierbem orezul al dente in apa cu sare. În ultimul minut de fiert, adaugam morcovul razuit. Scurgem
detalii rețetă—Chiftelutele cu spanac si orez sunt aperitive sanatoase si delicioase. Se fierbe orezul, spanacul. Se prajeste
detalii rețetă—Budinca de conopida este foarte usor de preparat. Contine unt, faina, lapte, oua, cascaval, sunca si smantana.
detalii rețetă—Se lasa fasolea la inmuiat de pe o zi pe alta, apoi se fierbe si se face din ea un piure fin. Se amesteca cu orezul
detalii rețetă—Se fierbe orezul, spanacul. Se prajeste ceapa 1 minut si se amesteca impreuna cu orezul si spanacul intr-un
detalii rețetă—Vinetele se taie pe lungime, se scoate miezul si se sareaza. Fleica de porc taiata in cuburi se frige crocanta.
detalii rețetă—Se curata radacinile de telina de coaja, se spala si se scobesc. Miezul se toaca marunt, se amesteca bine cu
detalii rețetă—Alegem fire de praz mai groase, care se taie bucati de 2 cm lungime. Se scoate miezul, pastrandu-se foile din
detalii rețetă—Se taie prazul bucati de 5-6 cm lungime, care se oparesc in apa sarata. Dupa ce s-au racit, se scoate fiecare foaie
detalii rețetă—
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe