Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Briose aperitiv cu legume si sunca presata

portii reteta 20 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 45m 

Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și

detalii rețetă—

Briose cu spanac

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 25m 

Gustoase si sanatoase

detalii rețetă—

Briose cu cascaval Sofia, mazare si morcovi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Briosele cu cascaval Sofia, mazare si morcovi sunt concentratia ideala de nutrienti si vitamine intr-un mic guguloi

detalii rețetă—

Briose cu Cascaval Sofia si cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Briosele cu Cascaval Sofia si cartofi sunt gustari rapide sau aperitive delicioase, pe care cu siguranta le vei

detalii rețetă—

Briose cu Cascaval Sofia si ardei gras

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 35m 

Briosele cu Cascaval Sofia si ardei gras sunt niste gustari excelente, care se pot face foarte usor si care se

detalii rețetă—

Briose sarate cu baby carrots

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Briose sarate cu baby carrots sunt foarte usor de facut, delicioase si perfecte pentru cei mici. Pot fi servite

detalii rețetă—

Briose cu verdeturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Briosele cu verdeturi sunt aperitive excelente, rapide si foarte gustoase. Verdeturile din aceasta reteta de briose

detalii rețetă—

Briose aperitiv

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Alegem un castron adanc in care punem faina amestecata cu un praf de copt, ouale, sare, piper, lapte, ulei. Mixam

detalii rețetă—