Aperitive cu oua

Reteta Albus umplut cu brinza de vaci si ficat de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierbe oul tare, se tine putin in apa rece, apoi se curata. Se taie in doua, se scoate galbenusul si se inlocuieste cu brinza amestecata cu ficatul

ingrediente

   1 albus
   1 lingurita brinza de vaci
   1 ficat de pasare fiert
   1 rosie
   marar verde
   sare
   2 frunze de salata verde

mod de preparare

Se fierbe oul tare, se tine putin in apa rece, apoi se curata. Se taie in doua, se scoate galbenusul si se inlocuieste cu brinza amestecata cu ficatul fiert si tocat, cu marar verde tocat si sare.
Se asaza pe farfurie cu salata verde si rosia taiata sferturi
Incearca si Oua cu cascaval la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Albus umplut cu brinza de vaci si ficat de pasare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.