Aperitive cu oua

Chifle cu ou

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie chiflele in partea de deasupra si, cu o lingurita, se scoate o parte din miez. Se pune in fiecare chifla astfel pregatita cite putin unt topit

ingrediente

   4 chifle
   4 oua
   4 cuburi de unt de marimea unei nuci
   sare
   piper
   un virf de cutit de ardei iute

mod de preparare

Se taie chiflele in partea de deasupra si, cu o lingurita, se scoate o parte din miez. Se pune in fiecare chifla astfel pregatita cite putin unt topit, apoi se sparge cite 1 ou, pastrind galbenusul intreg. Se potriveste de sare, piper si ardei iute. Se unge o tava cu unt, se pun chiflele, se acopera cu capacele taiate. Se da apoi tava la cuptor, la foc potrivit, pentru 15 minute asa incit albusul sa se coaguleze si sa se gratineze putin.


Se servesc calde

Incearca si Omleta cu spanac
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu ou" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite