Chiflele cu oua jumari sunt delicioase. Pentru a prepara aceste aperitive chiflele se taie in doua si se pun la prajit intr-o tigaie.
Prajim si feliile de bacon.
Topim untul intr-o tigaie si adaugam ouale batute usor cu un praf de sare si putin piper.Le lasam la foc mic amestecand continuu pana se coaguleaza. In ultimul moment adaugam smantana si amestecam.
Repartizam ouale jumari peste jumatatile de chifle prajite, presaram cateva codite de ceapa verde tocata peste fiecare si asezam deasupra feliile de bacon.
Chiflele cu oua jumari se servesc cat sunt calde.
Sursa acestei retete este blogul culinar Myra's Kitchen.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe