Aperitive cu oua

Chiftelute cu oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ouale fierte si curatate de coaja se imbraca in carne tocata, se dau prin ou batut si se tavalesc prin pesmet, dupa care se rumenesc pe toate partile

ingrediente

   6 oua fierte tari
   1 ou crud
   400 gr. carne tocata
   1 lingura pesmet
   1 lingura unt

mod de preparare

Ouale fierte si curatate de coaja se imbraca in carne tocata, se dau prin ou batut si se tavalesc prin pesmet, dupa care se rumenesc pe toate partile in unt incins. Cind chiftelutele sint frumos rumenite, se taie in doua, se asaza pe o farfurie, cu partea taiata in sus si se servesc imediat.
Se pot servi si calde, si reci
Incearca si Oua umplute in coaja
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu oua" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite