Aperitive cu oua

Reteta Clatite cu spanac si cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Frunzele de spanac se oparesc si se lasa la scurs. Se amesteca cu cascavalul, ou, sare si piper. Se umplu clatitele, se ruleaza si apoi se taie in dou

ingrediente

   umplutura: 250 g cascaval
   100 g parmezan ras
   250 g spanac
   un ou
   10 felii piept ardelenesc taiat in 2
   sare
   piper
   100 ml supa de legume
   putin unt sau margarina

mod de preparare

Frunzele de spanac se oparesc si se lasa la scurs. Se amesteca cu cascavalul, ou, sare si piper. Se umplu clatitele, se ruleaza si apoi se taie in doua. Se infasoara jumatate din clatite in piept ardelenesc si se aseaza in cratita in picioare, alternind cu clatite neinfasurate. Se toarna deasupra supa de legume, se presara cu doua linguri cascaval ras. Din loc in loc se pun bucati mici de unt. Se pune cratita 30 min la cuptor.
Se servesc calde scaldate in sosul lor.
Incearca si Omleta elvetiana
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu spanac si cascaval" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.