Din ardeiul gras se taie doua inele, groase cam de 5-7 mm. Inelele se curata de seminte si "vene". Se pun la prajit in ulei incins. Se sparge cate un
Din ardeiul gras se taie doua inele, groase cam de 5-7 mm. Inelele se curata de seminte si "vene". Se pun la prajit in ulei incins. Se sparge cate un ou in fiecare inel si se prajeste oul. Se sareaza si se pipereaza.
Se serveste cald, alaturi de un covrig decupat din cascaval si un acordeon din rosie cu castraveti.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAceste minitarte vi le recomand,au un gust deosebit
Tartelete cu branza si cimbru verdeIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii